Συχνές Ερωτήσεις

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή
Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο που έχετε συμπληρώσει ως Διεύθυνση Παραλαβής κατά την oλοκλήρωση της Παραγγελίας σας.

Τρόποι Αποστολής

H αποστολή των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα γίνεται με την Speedex. Για οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποστολής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα είναι 7 Ευρώ.

Επιστροφές-Αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ένα προϊόν εντός 5 εργάσιμων ημερών, με χρέωση 4€ αλλαγής ή επιστροφή χρημάτων ίση με την αξία του προϊόντος, αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω e-mail στο info@shoesmart.gr

Συχνές Ερωτήσεις

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

   Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους: Α. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο: Υπάρχει η περίπτωση να έχει εξαντληθεί και να μην έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητά του. Σε αυτή τη περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή και την ακύρωση της παραγγελίας χωρίς καμία επιβάρυνση για σας. Β. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας. Γ. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του είτε επειδή τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα και είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail).

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

   Όχι δεν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αγοράσετε και ως επισκέπτης.

  1. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

   Βεβαίως μπορείτε. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας μέσω email στο info@shoesmart.gr ή τηλεφωνικώς στα 6943836278 – 6981800901 πρίν την έναρξη της αποστολής.

  1. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ;

     Όλα τα προϊόντα μας είναι τύπου υψηλής ποιότητας ή β' διαλογής των αναγραφόμενων εταιρειών και ελέγχονται πριν απο κάθε αποστολή.

 1. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ;

  Υπάρχει δυνατότητα να ανοίξετε το δέμα και να ελέγξετε το προϊόν τη στιγμή που θα σας το φέρει η ταχυμεταφορική σπίτι σας! Έτσι θα μπορείτε να ελέγξετε το προϊόν πριν το πληρώσετε.